Hlavní obsah
Článek

Byť jsou oba její rodiče Dana Batulková (66) a David Prachař úspěšnými a renomovanými herci a ona se vydala v jejich šlépějích, je Mariana Prachařová (29) dnes víc blogerkou než herečkou. V této poloze působila také na nedávném festivalu Colours of Ostrava, na kterém pobývala od samého začátku až do úplného konce.

„Minulý rok jsem tady byla poprvé a mohla jsem se zdržet jen na dva dny a přišlo nám to krátké, tak to letos napravuji,” říká Mariana.

Sympatická blondýnka si hudební festivaly umí užít. „Těšila jsem se na koncert kapely Mirai. Ujížděla jsem na jídle a chtěla jsem stihnout i nějaké přednášky,” popsala své aktivity.

Mariana Prachařová v klipu Ghost in the Club

Influencerka nepodcenila ani výběr letních festivalových outfitů. „Je pravda, že jsem to ladila až na poslední chvíli. Před odjezdem jsme balila věci do půl třetí do rána. Neumím se balit nalehko, tak jsem si do Ostravy vzala snad celý šatník,” smála se Mariana, která popustila uzdu fantazii a odvázala se i v líčení.

Její obličej zdobily barevné krystaly. „Na festivalu se nechci oblékat střídmě. I make-up jsem si dělala sama. Kamínky budu možná nosit i v Praze, uvidím, co na to budou říkat lidi. Když jsem byla nedávno v Londýně, tak jsem nosila vše, co mě napadlo, v Česku to lidé ale bohužel víc řeší,” smála se Mariana, která oblékla odvážný outfit švédského módního řetězce.

Na podobném open airu by začínající zpěvačka jednou ráda figurovala nikoli jen jako divák, ale i jako interpret. „Bylo by skvělé tady jednou vystupovat. Třeba to v budoucnu vyjde,” říká Prachařová, která právě v rámci spolupráce s novým labelem připravuje písně na celé album, které by mělo vyjít na podzim.

Reklama

Další články

Načítám