Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

"Jsme spolu dva roky a Jarda je první chlap, kterému věřím. Myslím si, že by mě nikdy nepodvedl. Příšerná na něm je jen jedna věc. Jarda je obrovský gurmán a pořád spolu jíme. O to víc pak musím cvičit, abych nebyla jako koule," řekla svém příteli Jaroslavovi Haštavovi modelka Tereza Zimová, která se proslavila v reality show Nevěsta pro milionáře.

A hned přidala příklad. "Třeba v neděli jsem v pět hodin odpoledne udělala halušky, v devět večer dostal zase chutě, tak jsem udělala bramboračku s kapustičkama a aby toho nebylo málo, v jedenáct na něj přišela chut na sladké. Upekla jsem muffiny, které jsme si dali v jednu ráno," řekla se smíchem.

Haštava před ní žil tři roky například se zpěvačkou Monikou Absolonovou. Zájem médií ho ale nechává klidným. Raději se věnuje podnikání. Jedenáct let má populární bar v centru Prahy a před rokem rozjel luxusní restauraci a klub.

Na reopeningu baru, který po jedenácti letech od otevření prošel rozsáhlou rekonstrukcí, dorazila řada známých tváří. Zimová se Super.cz pochlubila, že také přidala ruce k dílu. "Nakoupila jsem hadry a savo a sama jsem drhla v celém baru středověké stěny ze 17. století," dodala s úsměvem.

Reklama

Další články

Načítám