Hlavní obsah
Článek

Ačkoliv milostný život Mariah Carey (54) byl během let dost propírán, v nedávném rozhovoru diva prozradila, že na něm ve skutečnost není nic zajímavého. A sama sebe považuje za prudérní.

„Byla jsem za život jenom s pěti muži, takže jsem celkem prudérní, když to srovnáte s jinými na poli šoubyznysu,“ šokovala Carey v rozhovoru pro Cosmopolitan. Sice nikoho nejmenovala, ale počty to nejsou vůbec složité.

Jsou tu dva její bývalí manželé Tommy Mottola (69) a Nick Cannon (38), se kterým má i dvě děti. Pak je tu miliardář James Packer (51), se kterým se zasnoubila v lednu 2016, ale vztah ukončila na sklonku téhož roku, kdy si začala s tanečníkem Bryanem Tanakou (36). S tím se v roce 2017 sice na krátko rozešla, ale dali se znovu dohromady, a od té doby jsou nerozluční.

Identita pátého zmiňovaného zůstává neodhalena, nicméně zpěvačka byla spojována i s několika dalšími muži. Od 2005 do 2006 randila s modelem Christianem Monzonem, který si zahrál v jednom z jejích klipů. Spekulovalo se i o jejím vztahu s obchodníkem Flaviem Briatorem nebo raperem Eminemem. Randila i s bývalým manažerem Markem Sudackem a řadou dalších.

Je tedy s podivem, že milostný vztah měla pouze s pěti z dlouhé řady bývalých nápadníků. Možná Mariah nakonec nebyla taková divoška, za jakou ji svět má. Nebo minimálně chce, aby si to fanoušci mysleli.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám