Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Když se Beyoncé (42) objevila na premiéře Lvího krále v Los Angeles, vypadala stejně majestátně jako lvice Nala, které v nové Disneyovce propůjčila svůj hlas. V šatovém kostýmku na míru od Alexandra McQueena, ozdobená krystaly, vypadala naprosto skvěle. Pro film také nazpívala duet s Donaldem Gloverem Can You Feel The Love Tonight.

Zpěvačka na sebe ale nestrhla veškerou pozornost jenom pro svůj bezchybný look, ale také díky dceři Blue Ivy (7), která maminku na premiéře podpořila. Které dítko by ostatně nezašlo do kina na Lvího krále? Obzvlášť, když jeho maminka dabuje jednu z hlavních postav.

Beyoncé od narození dvojčat Rumi a Sira (2) rozhodně nezahálí, i když dbá na to, aby s rodinou trávila víc času. Po úspěšném turné s manželem Jayem-Z a albu The Carters vydala i stejně úspěšný dokument a na vavřínech, jak je vidět, neusnula ani tentokrát.

Fanoušky překvapila také novým singlem Spirit, který se rovněž objeví na albu ke Lvímu králi. Pokud si chcete také užít hlas Beyoncé, můžete na film v originálním znění zajít i u nás. V českých kinech je od 18. července.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám