Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Pomalu každá celebrita má svého dvojníka, to je běžná věc. Ale to, že ho najde ve stejné branži, už se tak často nestává. Herečky Jessica Chastain (47) a Bryce Dallas Howard (38) jsou ale výjimkami z pravidla.

Dvojnicemi bychom je asi nenazvali, že ale mezi herečkami panuje opravdu velmi výrazná podoba, nelze pochybovat. Svědčí o tom ostatně i historka, kterou Chastain před pár dny řekla v rozhovoru pro tiskovou agenturu Associated Press.

„Byla jsem v obchodě a byl tam i Ron Howard (otec Bryce - pozn.) a vzpomínám si, že jsem šla kolem něj a pomyslela si: ‚Je, Ron Howard je tu taky‘. A pak můj přítel, který mě doprovázel, řekl, že se Ron otočil a někomu řekl: ‚Myslím, že jsem zahlédl Bryce‘,“ smála se Jessica, hvězda filmů Marťan, Interstellar nebo Velká hra.

Její kolegyně pak v jiném interview uvedla, že srovnání s Chastain je pro ni lichotkou. A že podoby si lidé kolem nich začali všímat mnohem dřív, než se staly slavnými. „Chodila jsem na NYU (New York University - pozn.), ona na Julliard a často se stávalo, že si lidé v kavárně nebo jinde mysleli, že jsme jedna a tatáž osoba,“ vyprávěla herečka známá mj. z filmu Rocketman, Jurský svět nebo Čistá duše. Spolu s Chastain si zahrály ve filmu Černobílý svět.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám