Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Vidět a být viděn je takové nepsané heslo Wimbledonu. Tedy alespoň pro slavné, kteří fandí tenisu a ocení nejen dobrý zápas, ale také to, že se mohou blýsknout na prestižní akci v šatech nějakého slavného návrháře. Podívejte se, které celebrity neodolaly zápasům tuto sezónu.

Sienna Miller

Krásná herečka nikdy nezklame, co se módy týče. Na tenis letos oblékla béžový kostýmek od Ralpha Laurena. A i když nasadila sluneční brýle, na tribuně byla nepřehlédnutelná. Doprovodili ji slavní přátele, v čele s Poppy Delevingne, sestrou modelky Cary, a vypadalo to, že si atmosféru zápasu nadmíru užila.

Pippa Middleton

Britská smetánka nemohla na Wimbledonu chybět. Sestru vévodkyně z Cambridge Pippu Middleton (40) doprovodil bratr James. I oni oblékli modely od Ralpha Laurena, které jim velmi slušely. Pippa se usmívala na všechny strany, zatímco James nahodil svůj běžný „kamenný“ výraz.

Maisie Williams

Hvězda Hry o trůny si najde čas i na tenis. Na zápas zavítala s partnerem Reubenem Selbym a od hlavy až k patě zářila jako růžový bonbónek. Obarvenou hřívu totiž doplnila o košilové šaty od Ralpha Laurena a vypadala skvěle. Věčně ušmudlanou Aryu, kterou v seriálu ztvárnila, by v ní jeden ani nepoznal.

Nicole Richie

Modelku Nicole Richie doprovodil na tenis nejen syn Sparrow, ale také manžel Joel Madden. Oblékla květinové maxi šaty z vlastní kolekce, ve kterých ji nebylo možné přehlédnout.

Rebel Wilson

Herečka a komička Rebel Wilson se mihla na Wimbledonu letos už dvakrát. Zvláště v rudých šatech od Ralpha Laurena jí to nesmírně seklo a zářila na všechny strany. Kdo by řekl, že je Rebel takovým fanouškem tenisu. Sama se za sportovní nadšenkyni příliš nepovažuje.

Geri Horner

Členka Spice Girls Geri Horner (51) si z pódia, kde se pokoušela o comeback s legendární dívčí skupinou, odskočila na tenis, kde působila jako opravdová dáma. V šatech od Alexandra McQueena jí to velmi slušelo, a i pro sport se nadchla. S manželem Christianem se zjevně dobře bavili, a dokonce fotili zamilovaná selfie.

Vévodkyně ze Sussexu

Největší atrakcí letošního Wimbledonu, zdá se, nebyly výkony sportovců, ale přítomnost vévodkyně Meghan (42). Ta přišla podpořit kamarádku Serenu Williams a vypadala, že je ráda, že si zase jednou vyrazila ven soukromě. Jen kdyby ji všichni nefotili... Od narození syna Archieho uplynuly dva měsíce a z domu se Meghan za tu dobu skoro nehnula. V blejzru značky L'Agence do VIP královského boxu.

Vévodkyně z Cambridge

Ani vévodkyně Kate (42) neodolala a šla se podívat, jak hraje Serena Williams. V šatech značky Suzannah vypadala jako vždy stylově a na tribuně se skvěle bavila, až jí brýle málem sklouzly na zem. Pro návštěvu Wimbledonu však chytře zvolila jiný den než její švagrová Meghan.

Reklama

Další články

Načítám