Hlavní obsah
Článek

Dva měsíce od porodu syna Archieho se Meghan opět objevila na veřejnosti. Nejprve vévodkyni ze Sussexu přivolaly povinnosti na tradiční vojenskou přehlídku a teď pro změnu vyrazila na zápas tenistky Sereny Williams (42), která se na Wimbledonu utkala se slovinskou soupeřkou Kajou Juvan.

Na tenisové utkání přišla ve slušivém letním blejzru, který doplnila o slaměný klobouček. Ve společnosti kamarádek se celou dobu velmi dobře bavila ve VIP zóně a úsměv měla od ucha k uchu.

Přesto se tato výjimečná událost neobešla bez drobné aféry. Vzhledem k tomu, že byla Meghan na akci soukromě, nepřála si prý, aby ji kdokoliv fotil. Na splnění jejího požadavku pak dohlížela její osobní ochranka.

Ta neváhala dokonce napomenout i bývalou hvězdu BBC stanice Sally Jones (64), která přestože seděla ve stejné řadě, neměla o přítomnosti členky královské rodiny vůbec potuchy. Varování přišlo ve chvíli, kdy si chtěla vyfotit Serenu. „Bylo tam víc než 200 fotografů, kteří ji fotili, ale bodyguardi místo nich napomenuli mě. Bylo to hloupé a nehodné vévodkyně ze Sussexu,“ uvedla Sally MailOnlinu.

Prostořeký britský moderátor Piers Morgan pak vévodkyni neváhal poslat zpět do USA. „Když jdete na Wimbledon s volným vstupem do královského boxu, sedíte na nejlepších místech a vezmete s sebou své přátele...jste veřejná osoba. Pokud chcete být soukromá (osoba), jeďte zpět do Ameriky a žijte v ústraní,“ vzkázal.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám