Hlavní obsah
Článek

Herečka Denisa Nesvačilová (32) navštívila karlovarský filmový festival hned dvakrát. Na začátku se byla podívat na koncert kapely TH!S, v níž zpívá její přítel Honza Melíšek. V druhé polovině byla součástí delegace k filmu Přes prsty, režijního debutu Petra Kolečka (39).

Během koncertu jsme si s ní popovídat nestihli, čas zbyl až na tiskovce. A Denisa, které to mimořádně slušelo, dokonce si vysloužila i přezdívku česká Julia Roberts, byla nadšená. "Mně se totiž poprvé stalo, že o mě pečují v salonech krásy, půjčují mi i šaty. Takže jsem přijela ranním autobusem, v jiném už místo nebylo, jenom s batůžkem, a teď jsem tady za dámu," smála se půvabná zrzka.

I film, díky němuž má teď Denisa ještě pevnější postavu, jsme samozřejmě probrali. Natáčení, kdy se musela vžít do role vrcholové sportovkyně, beach volejbalistky, bylo náročné nejen herecky, ale hlavně fyzicky. Podrobnosti, jak to probíhalo, se můžete dozvědět v našem videu.

Ani teď si ale Denisa neodpočine.

"V létě budeme makat na naší chatě a pak už naskočím na zkoušení představení Tančírna. Tam budu zase celé představení tančit, takže fyzička dostane zabrat," upřesnila Denisa.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám