Hlavní obsah
Článek

Blogerka Týnuš Třešničková (28) je již pár týdnů zpět doma z turecké nemocnice a vrací se ke svému běžnému životu. Čím dál více komunikuje se svými fanoušky na sociálních sítích a sdílí věci ze svého života. Po prvotních obavách z toho, co na ni řekne její okolí, už se nebojí ani odhalit svou tvář.

Youtuberka se nyní vydala do luxusního salónu, kde si nechala upravit obočí a spolu s tím na sociální síti ukázala celý obličej. Po incidentu, který se odehrál loni na podzim v tureckém Istanbulu, zůstalo Týnuš na spodní části tváře několik jizev. Ty si dosud brunetka skrývala pod šátky nebo rukama. Její odvážný krok ale fanoušci velmi kladně ohodnotili.

„Týnko, máš můj obdiv. Po tom, co sis prožila v posledním roce, se vážně rychle vracíš zpět, nečekaně rychle,“ napsala jí jedna ze sledujících. Třešničková se vedle toho také nechala vyfotit v letním outfitu, na kterém je vidět, že zjizvené má i obě ruce. Blogerka se ale i přes těžké období dovedla postavit zpět na nohy a dělá opět to, co ji nejvíc baví.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám