Hlavní obsah
Článek

Kim Kardashian (43) by zatleskala. Na popud této slavné krásky se začaly svými zadními partiemi zabývat i české celebrity. Na odiv dávaly svoje zadečky a stehýnka i hvězdné návštěvnice karlovarského filmového festivalu.

Rafinované průsvity a přiznané spodní prádlo, kratinké šortky a tělo obtahující modely. Tak vypadaly některé ze sexy outfitů, která dámy zvolily na večírky. Bombarďáčky a během vypracovaný zadeček tak na Moët párty předvedla Simona Krainová (51), windsurfingem zpevněné pozadí zase její mladší kolegyně Jitka Nováčková (31) a pozadu nezůstala ani topmodelka Denisa Dvořáková.

Hvězdnými zadečky se mohli pokochat i návštěvníci párty Elle. A to díky zpěvačce Victorii Velvet (40) či další topmodelce Michaele Kociánové, která předvedla všechny taje svého těla v overalu, který byl jako druhá kůže.

I na Playboy párty se to pochopitelně odhalenými modely hemžilo, nejvíc ukázala aktuální playmate Lady Dee. A tím, jak si nejen na Robinsonově ostrově vymakala tělo, se na mejdanu známé automobilky pochlubila aktuální přítelkyně zpěváka Adama Mišíka modelka Barbora Mudrochová. A pozornost poutala také Miss Czech Republic Denisa Spergerová (23).

Reklama

Další články

Načítám