Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Jemný svěží drink CiaoSpritz pro chvíle posezení s přáteli i romantiky ve dvou. Oranžová barva s odlesky slunečních paprsků v kombinaci s elegantní chutí hořkosladkých tónů a tropickým ovocným aroma přispěje k zasloužené relaxaci a příjemné atmosféře nejen slunečných dnů. Nový osvěžující drink pro nadcházející roční období

Novinka, která by neměla zůstat utajena těm, kteří milují kvalitní nápoje. Ciaospritz.cz je vyroben podle původní receptury z hroznů odrůdy Glera doplněné přírodními bylinnými aromaty. Díky složení z nejkvalitnějších přísad tento stoprocentně italský aperitiv rozvine ihned po otevření dokonalou a plnou hořkosladkou chuť, kterou můžete umocnit několika kostkami ledu, plátkem pomeranče nebo olivou.

Foto: Rcaffe
Ciao Spritz 

FOTO: Rcaffe

Ciaospritz.cz a led. Nic víc!

Drink Ciaospritz.cz je namíchán z vybraných přísad v ideálním poměru tak, že jej stačí pouze vychladit, otevřít a podávat.

Pozvěte přátele nebo si vychutnejte romantické posezení ve dvou se sklenicí naplněnou lahodným drinkem Ciaospritz.cz. Jeho oranžová barva s odlesky slunečních paprsků v kombinaci s elegantní chutí hořkosladkých tónů a tropickým ovocným aroma přispěje k příjemné a nezapomenutelné atmosféře nejen slunečných dnů.

Ciao Spritz 

KOKTEJL S TRADICÍ!

Historie Spritzu se datuje již od časů habsburské nadvlády, kdy bylo zvykem dát si jako aperitiv prosecco s likérem bitter. Při zvolání „Spritzen“ tak hostinský víno naředil vodou nebo právě likérem bitter a podával osvěžující nápoj. Později se k ředění začala používat sodová voda, která přinesla tomuto koktejlu tu správnou jiskru a stal se i nápojem šlechticů – tak vznikl recept koktejlu Spritz. Dnes je jedním z nejoblíbenějších míchaných nápojů.

Foto: Rcaffe
Ciao Spritz 

FOTO: Rcaffe

Nápoj obsahuje alkohol, neprodejné osobám do 18 let.

Používáme skleničky z Tritanu

Tritan je špičkový moderní materiál, mnohem ekologičtější než jakákoliv forma plastu. Vzhledem k vysoké ceně materiálu, který je naprosto unikátní, je naše sklenička dražší, ale nabídne to, co žádná jiná:

Neobsahuje Bisfenol-A ani jiné formy Bisfenolů, ftaláty, těžké kovy, PVC, karcinogenní látky, ani jiné škodliviny. Výrobky z tritanu se právě proto často používají ve zdravotnictví. Tritan je také mnohem pevnější a odolnější než ostatní typy plastů, neuvolňuje žádné látky ani pachy do nápoje a zachovává dokonale originální chuť nápoje. Tritan neobsahuje plastifikátory. Materiál vyniká jasností, pevností, hydrolytickou stabilitou a chemickou odolností. Zároveň je biologicky rozložitelný a bezpečný pro naše zdraví. Při likvidaci (spalování) nedochází k uvolňování toxických plynů do životního prostředí. Je odolný vůči slunečnímu záření i vyšším teplotám.

Foto: Rcaffe
Ciao Spritz 

FOTO: Rcaffe

Tritan je velmi populární náhražkou skla, neboť sklo je rozbitné a tříštivé. Naše sklenička je tak zdravotně zcela nezávadná, přitom bezpečná a zachová skvěle chuť Ciaospritz.cz.

Sklenička z tritanu je vyrobena z Tritan copolyester se zeleninovým původem.

Další články

Načítám