Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Léto je v plném proudu, ale na módu by si každá žena či dívka měla čas udělat kdykoliv. Přinášíme žhavé novinky na trhu, které zpříjemní vaše letní dny a promění je v bezstarostné a plné radosti. Připraveny jsou pro vás bestsellery, které si rozhodně nesmíte nechat ujít.

Dámská podprsenka Kerry

Bezkosticová podprsenka Kerry s push up efektem je vhodná pro všechny ženy, které si rádi hýčkají své pohodlí v parných letních dnech. Síťovina o kterou je podprsenka doplněna je příjemná a prodyšná, přesto podprsence Kerry nechybí klasické výplně, které udrží poprsí své nositelky bezpečně na místě. Podprsenka nemá nastavitelná ramínka, přesto lehce padne každé postavě.

Dámské šaty Lyanna

Jedny šaty na pláž, do práce, nebo na večeři? Že to není možné? Šaty Lyanna vás přesvědčí o pravém opaku. Strečový materiál, květinový vzor a pestré barvy jsou vhodnou volbou pro každou příležitost. Nikdy nestárnoucí pouzdrový střih zužující postavu, zároveň zvýrazní křivky. Šaty Lyanna v letošním roce rozhodně nesmí chybět v šatníku žádné ženy.

Letní šaty Dorthy

Letní šaty Dorhy svým klasickým střihem, jednoduchou texturou a netradičními vzory potěší každou nositelku, která nechce dlouho řešit v čem se bude celý den cítit pohodlně, vkusně a svěží. V nabídce je sedm vzorů, každý unikátní a neokoukaný.

Dámské sandály Breda

Dámské sandály Breda podtrhují ženskost, jsou nejen pohodlné a originální. Provázkové zavazování nepůsobí na chodidlo žádný tlak, nositelka se tak nemusí obávat bolestivých otlaků, odřených pat a těžkých nohou. Létu sluší pohodlnost, dámské sandálky Breda vás budou doprovázet každým krokem bez povšimnutí a navíc jsou k dispozici v šesti barevných provedeních.

Univerzální bohémský šátek s motivem mandaly

Lehký, krásný, univerzální šátek s oblíbeným motivem mandaly je praktickým kouskem, který nesmí chybět v žádné plážové tašce. Překrásná látka lze využít jako plážový ručník, deka do parku, přehoz přes gauč, dekorativní tapiserie na zeď, nebo jako podložka při cvičení jógy. Na výběr je z 25 variant.

Další články

Načítám