Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Fanoušci a kolegové truchlí pro teprve dvacetiletého amerického herce Camerona Boyceho. Zemřel před dvěma dny při náhlém záchvatu.

Soustrast na sociálních sítích vyjádřili mj. Adam Sandler a Salma Hayek, s nimiž si Cameron zahrál ve filmech Machři a Machři 2.

„Tak mladý, milý, zábavný. Prostě nejmilejší, nejtalentovanější a nejslušnější kluk v okolí. Měl jsem ho rád. Miloval rodinu, svět. Díky, Camerone, za všechno, co jsi nám dal. A ještě jsi toho mohl tolik udělat. Máme zlomená srdce. Myslím na tvou úžasnou rodinu,“ napsal Sandler s vyjádřením upřímné soustrasti.

Salma Hayek bude na seriálového syna vzpomínat jako na „inspirativního, talentovaného, milého, štědrého, zábavného“. „Byl zářivým světlem. Jeho radost bude v našich srdcích žít navěky, ať už se vydal tančit a zářit kamkoli. Jsem s jeho rodinou,“ napsala herečka.

Rodině kondoloval také generální ředitel společnosti The Walt Disney Company Robert Iger, do jejíž herecké stáje Boyce patřil.

Herec zemřel ve spánku při záchvatu, způsobeném „momentálním zdravotním stavem, kvůli němuž podstoupil léčbu“, uvedla rodina v prohlášení bez bližšího upřesnění. Zároveň požádala o respektování soukromí.

Adam Sandler napsal vzpomínku na filmového syna u jeho černobílé fotografie

Také Salma Hayek na sociální síti napsala několik slov. Snímky připomněla filmy Machři a Machři 2, v nichž se s Boycem potkala

Reklama

Další články

Načítám