Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Prvních čtrnáct dní letních prázdnin si jako každý rok užívá Eva Decastelo (45) u moře. Již tradičně vyrazila s manželem Reném a dětmi Michálkem (9) a Zuzankou (8) do Řecka, kde to její muž miluje. „Manžel se kvůli tomu, jak moc Krétu a Řecko miluje, začal učit řecky, takže on se tam domluví a máme tam už poměrně dost přátel,“ řekla nedávno Super.cz Eva.

A zatímco on si díky kurzům řečtiny klábosí v dobré taverně, moderátorka si užívá u moře. Už po snímcích, které Decastelo loni nafotila pro pánský časopis, dala jasně najevo, že ani náhodou nepatří do starého železa. To také potvrzuje letos během dovolené. Eva se totiž nechala nafotit v červených bikinách na pláži a nutno říct, že je to božský pohled.

„Fotil to manžel, jako vždy a snímky jsou bez retuše,“ svěřila se z dovolené Decastelo, která na provokativních fotkách vypadá opravdu dobře. Její figuru by jí mohly závidět o generaci mladší a za pevný zadeček, kterým se moderátorka může chlubit, by některé ženy bez debat daly cokoliv.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám