Hlavní obsah
Článek

Na karlovarském festivalu se objevil v divácky obrovsky úspěšném filmu Yesterday, v němž si v příběhu ze světa, kde se hlavní hrdina probudil ve světě, který neznal Beatles, zahrál sám sebe. Ostatně už podruhé, poprvé se Brit s kytarou mihnul ve snímku Dítě Bridget Jonesové. Teď Ed Sheeran (33) rozzářil svojí rudou hřívou Prahu při západu slunce nad letištěm v Letňanech.

Areál pro více než osmdesát tisíc lidí byl vyprodán během dvou hodin ve chvíli, kdy se v listopadu spustil prodej, pro obrovský úspěch se v rámci celosvětové tour Divide přidával další koncert, který proběhne dnes. Ten nedělní přilákal do Letňan nejvíce návštěvníků po mega koncertech Rolling Stones, Michaela Jacksona a Pink Floyd.

Sheeran během koncertu připomenul, že v Praze koncertuje už podruhé. Poprvé to bylo v roce 2015 v TipSport aréně, kdy jeho hvězda na celosvětovém hudebním nebi teprve začala zářit. Pochvaloval si i české pivo. A spokojený mohl být i z toho, že ho nepronásledovali paparrazzi jako v jiných koutech světa. Při jeho příletu měli co dělat se svatbou Jiřího Langmajera anebo zakončením zmíněného karlovarského festivalu.

Předskokany Eda Sheerana byli švédská zpěvačka Zara Larsson a  britský kytarista James Bay, jehož hvězda také pomalu stoupá.

Sám čtyřnásobný držitel ceny Grammy a pětinásobný majitel Brit Award rozezpíval fanoušky mj. hity Bloodstream, Thinking Out Loud a především Shape of You.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám