Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Už pár dní jsou na svojí druhé společné dovolené. Zatímco na té první, kdy Veronika Kopřivová (33) s Miroslavem Dubovickým vyrazili do Itálie, nebyli jen ve dvou, teď už hrdličky vrkají v naprostém soukromí.

Právě díky fotografiím z první, kterou trávili i s Mírovým dvojčetem Martinem, se profláklo, že jsou spolu. Ty ještě fotil Martin. Teď už má Instastories plné společných fotografií s Veronikou sám Míra.

Dokumentuje, jak si užívají na jihu Evropy, kam vyrazili místo toho, aby se účastnili karlovarského festivalu, kde se před třemi lety Veronika objevila poprvé jako přítelkyně Jaromíra Jágra (52). Místo drahých rób a luxusních šperků Verča obléká trika a šortky, a vypadá i tak velmi spokojeně.

Páreček si vyrazil na jih Španělska, postují fotografie z Alicante, Valencie a okolí.  Užívají si moře, sluníčko a hlavně společné chvíle, jak to tak v první fázi zamilovanosti bývá.

Reklama

Další články

Načítám