Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Jen pár dnů po návštěvě karlovarského festivalu, který Sandra Nováková (42) navštívila s manželem, režisérem Vojtěchem Moravcem, musela vyhledat lékařskou pomoc. Herečce, kterou diváci znají například ze seriálu Modrý kód se neudělalo příliš dobře a musela na kapačky.

„Takže dva večírky ve Varech a už jsem se nepostavila na nohy. Já si prostě musím vyžrat všechno, že jo! I když, ty koktejly, co mi teď dávají jsou docela srandovní. Jako bych se na ty mejdany vracela a rovnou v pět ráno do toho nejlepšího,“ popsala svůj současný stav herečka.

Zle se jí neudělalo z bujarého dovádění na párty, ale podcenila svoje outfity a pořádně prochladla. „Ale stejně, jedna rada pro všechny parádnice, když se ochladí, nepohrdněte sakem nebo mikinou od partnera a nedělejte frajerku jako já. Infuze sice zábavný, ale to upoutání na lůžko už zas taková zábava není,“ dodala závěrem Sandra.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám