Hlavní obsah
Článek

Dovolenková sezóna platí i pro Petra Vágnera. Moderátor pořadu Top Star odcestoval hned po rozdání vysvědčení se svými dětmi Lili a Samem do Řecka. Rodinka konkrétně zamířila na ostrov Kefalonia.

„Měl jsem moderovat jednu módní přehlídku na filmovém festivalu ve Varech, čekaly mě tam i dva prestižní golfové turnaje, ale nakonec jsem dal přednost svým dvěma dětem a relaxu u moře,” svěřil se nám Vágner.

„Za celý rok mám spoustu práce, moderování, hraní v divadle, natáčení, dabing a sportování. Takže jsem se chtěl zase chvíli naplno věnovat svým dětem. Navíc jsem ještě letos vzal kamarádova syna, který je stejně starý jako ten můj, ať mají kluci svůj tým. Známí, co letěli se mnou do Řecka, mají zase dceru, takže bylo o zábavu postaráno,” říká moderátor.

Hlídat tři děti a vytvářet pro ně program Petrovi na dovolené nedělá žádný problém, právě naopak. „Strašně jsme si to užívali na tobogánech, v aquaparku nebo u moře, kde jsme pořád něco stavěli z písku," vypočítal.

Moderátor se ani na dovolené nezapomínal udržovat v kondici. Každé ráno běhal šest kilometrů a odpoledne zase trénoval plavání v moři. „Čekají mě další triatlonové závody, tak jsem se musel trochu hýbat. Navíc mě trenér Martin Dvořák sledoval na sociálních sítích,” směje se moderátor, kterého hned po návratu čekají prázdninové směny v Top Staru.

Reklama

Další články

Načítám