Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zpěvačka Monika Bagárová (29) oslavila čtvrt století na tomto světě. Narozeninovou oslavu měla sice naplánovanou se svými nejbližšími, ale den předem už slavila na karlovarském festivalu. Byla tady napůl pracovně. Jeden večer vystupovala na párty známé automobilky, další vyrazila na večírek už za zábavou.

Moniku jsme na Elle párty na první pohled nemohli ani poznat. Rozhodla se vyzkoušet novou image a od kadeřníka si nechala vytvořit ofinku. Tedy jen naoko, doopravdy se ostříhat nenechala. "Byla to pro mě výzva a celý den jsem přemýšlela, jestli do toho jít. Ale proč nevyzkoušet něco jiného, když to není napořád," mínila Monika.

Drdol a ofinka jí sekly, model od návrháře Miroslava Knota navíc doplnila luxusními diamantovými šperky Gismondi. Měla je jen vypůjčené, k narozeninám by prý takové drahé šperky dostat nechtěla. "Všichni se mě ptali, co k narozkám chci, ale já mám všechno. Stačí mi, když budu se svými blízkými," je skromná zpěvačka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám