Hlavní obsah
Článek

Víc než sto dvacet dílů pořadu Herbář natočily v tandemu Kateřina Winterová a Linda Rybová (48). Od páté řady už ale v pořadu o bylinkách prošpikovaném recepty našich babiček působí jen první jmenovaná herečka.

Rybové se prý nelíbilo, že začal pořad hrát na komerční notu, a tak z projektu raději odešla. Když jsme se s Winterovou naposledy potkali, když se stala modelkou nové kolekce Zuzany Osako navržené pro český módní řetězec, tak jsme se jí ptali, jestli se v pořadu necítí osamocená.

„Jsem pořád v kontaktu s lidmi, na place je strašně moc lidí, občas si vezmu do kuchyně někoho na pomoc. Při cestě na reportáže se potkávám s inspirativními lidmi. Sama se tedy rozhodně necítím,” uvedla Kateřina, která se díky pořadu stala rádkyní i pro své přátele.

„Lidé ode mě nečekají, že pro ně budu vařit tuny jídla a budu nejlepší kuchařkou na světě. Spíš ode mě čekají radu, kde něco dobrého nakoupit, komu věřit ve výrobě potravin, jak se dovzdělat v prevenci chorob. To lidi v mém okolí víc zajímá,” upřesňuje Kateřina.

Aktuálně Winterová se svým týmem natáčí už sedmou řadu pořadu. Na začátku si ani v nejdivočejších snech nedovedla představit, že pořad bude mít takový úspěch.

„Říkaly jsme si, že něco natočíme. Pak jsme byly překvapené, že jsme se dostaly do televize. Teď je z toho sedmá řada, je to krásné. Jsem za to moc ráda. Je pořád co vařit, sdělovat lidem a ukazovat krásu českých tradic,” říká Kateřina Winterová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám