Hlavní obsah
Článek

Miley Cyrus (31) je známou rebelkou. Nelze zapomenout na to, jak si zapálila jointa přímo na pódiu, twerkovala s pozadím v klíně Robina Thicka při společném vystoupení a další provokace, kterých se od ní v minulosti fanoušci dočkali. Od loňského roku je ale vdanou paní a dozrání v ženu se projevilo i v její hudební tvorbě. Ačkoliv se to na první pohled možná nezdá.

S novým albem She Is Coming slaví velký úspěch, debutový hit z nového alba s názvem Mother´s Daughter se dokonce dočkal už i klipu. Tentokrát se Miley dotýká vážných společenských témat, nicméně nebyla by to ona, aby svou tvorbu nepojala náležitě excesivně.

Miley oblékla přiléhavý latexový outfit s ozubenou vaginou mezi nohama, přizvala si modelky všech tvarů a identit, ale také svou matku Tish Cyrus, vášnivou milovnici marihuany. V klipu se objevují bizarní záběry na bradavky, na kalhotky s menstruační vložkou nebo na nahá těla s nápisy: „Moje tělo, moje pravidla“ či „Jsem svobodná“.

Miley vždy sympatizovala s feminismem, především po schválení zákona proti potratům v Alabamě se, stejně jako řada dalších celebrit, politickým tématům nevyhýbá. Zároveň je velkou advokátkou LGBTQ komunity a v minulosti přiznala bisexualitu, sama sebe však označuje za „queer“. Tento pojem často užívají aktivisté, kteří odmítají dané sexuální identity jako je gay, lesba či bisexuál.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám