Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Dlouhých deset měsíců se česká youtuberka Týnuš Třešničková (28) zotavovala v istanbulské nemocnici, kde skončila po nehodě v místní restauraci. Kromě mnohočetných popálenin si ale kráska odnesla z nešťastné kuchařské show ještě další vadu na kráse.

„Vlasy - koruna krásy. A opravdu to platí. Zdravé a upravené vlasy prostě udělají královnou každou z nás! Já jsem vždy měla své vlasy zdravé a milovala jsem je. Bohužel po nehodě jsem o nějaké množství vlásků přišla a spálený chuchvalec mi kadeřník odstřihnul jedním šmikancem. Takže jsem měla každý pramínek jinak dlouhý a na fotce můžete vidět, že pravou stranu jsem měla dost v nepoměru,“ svěřila se půvabná brunetka na Instagramu se svým trápením.

Naštěstí má kolem sebe skvělé lidi, kteří našli na tento problém snadné řešení. „A proto než mi vlásky dorostou, rozhodla jsem se pro prodlužko. Jsem šťastná, že jsem se svěřila do těch nejlepších rukou,“ řekla Týnuš. Té se v pohodlí domova pomalu, ale jistě hojí jizvy na těle i na duši, a to především díky rodině i přátelům, kteří se ji různými dary snaží znovu rozveselit.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám