Hlavní obsah
Článek

Zamilovaná dvojice se pochlubila, že se chtějí vzít, a tentokrát oficiálně. Za sebou totiž mají buddhistický obřad v Bhútánu v roce 2017, kde také počali společnou dceru Isabelu.

Janeček (50) se nyní na sociální síti rozepsal o tom, jak žádost o ruku probíhala.

„Podruhé v životě jsem se rozhodl pevně spojit svůj život s nádhernou ženou. Před 21 lety (jaká to krásná shoda okolností!) jsem totiž žádal o ruku svou první úžasnou ženu Michaelu, které jsem za moc vděčný,“ svěřil matematik, který byl v době, kdy poznal Liliu, ženatý s tuniskou matematičkou Mariem Mhadhbi, s níž má syna. Před ní ale nepoklekl a k romantické žádosti se vším všudy nedošlo.

„Nyní jsem poklekl podruhé v životě a v jedinečné katedrále Máří Magdalény na jihu Francie Lilia řekla své ano. Dnes slavíme v Paříži a jsem nadkonečně šťastný, že vstoupila do mého života. Děkuji jí za její lásku a sílu obstát všechny zkoušky, které nás potkaly. Věřím, že naše společná cesta bude dlouhá a šťastná,“ vyznal svou lásku Janeček.

Jejich vztah musel obstát nejednu zkoušku spojenou právě s manželstvím miliardáře. Ten se nakonec rozhodl, že jeho srdce patří Lilii a již rok spolu tvoří dokonalý pár.

Karel Janeček ve Varech promluvil mimo jiné o tom, že se bude ženit.

Dvojice se i s dcerkou vydala na putování po stopách Máří Magdaleny. Zatímco oblast loni projela Lilia sama s dcerkou v bříšku, tentokrát jí dělal partner doprovod.

„Tři týdny před porodem jsem projela krajinu Pays Cathare, abych se pomodlila za blížící se porod a za vývoj našeho nejistého, byť vášnivého, vztahu-nevztahu. Byla jsem upřímně dost na hraně a hodně jsem plakala. Ještě jsem nevěděla, že za par dnů Karel nečekaně přijede za mnou do Londýna, poprosí o druhou šanci, omluví se za zmatky a křivé obvinění. A tím skutečně začne náš už nikým nerušený partnerský příběh,“ dodala na sociální síti k magické cestě Janečkova snoubenka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám