Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Během roku Petra Janů (71) objíždí s kapelou Amsterdam celou Českou republiku a absolvuje desítky koncertů. Na rozdíl od většiny muzikantů, kteří mají v létě nejvíce akcí, si ale o prázdninách naopak dopřává víc volna, aby nabrala nové síly.

Ačkoliv je zpěvačka velmi společenská a ráda s kamarádkou vyráží na výlety za poklady české země, nejvíce času tráví na chalupě v lesích na Jindřichohradecku. I tam teď má ale pěkně rušno.

„Všichni si myslí, že na chalupě si strašně odpočinu, ale teď tam mám řemeslníky. Do toho občas jezdí kamarádi a těm zase vyvařuju, protože šíleně ráda sleduju, jak jim chutná a jak pak pod stromem spokojeně funí. Já si tyhle gastroorgie ráda odepřu, čímž neříkám, že hladovím. Jen se zkrátka víc hlídám. Do toho cvičím, chodím s hůlkama na procházky. A to mi ke spokojenosti stačí," prozradila zpěvačka.

Na závěr prázdnin ale přece jen vycestuje také k moři. „Koncem srpna odlétám do Řecka. Moře prostě miluju a alespoň jednou dvakrát za rok si ten luxus dopřávám. Vracím se vždy jako znovuzrozená," přiznala trojnásobná Zlatá slavice.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám