Hlavní obsah
Článek

Karlie Kloss (26) se nedávno podruhé provdala za švagra Ivanky Trump Joshuu Kushnera. Proslavila se především jako modelka spodního prádla značky Victoria´s Secret, ale v roce 2015 se najednou rozhodla, že v prádle už pózovat nebude a andělská křídla pověsila na hřebík.

Pro Vogue nyní uvedla, proč se před lety rozhodla ukončit spolupráci se světoznámou značkou. „Neměla jsem pocit, že by image, kterou jsem představovala, odrážela, kdo skutečně jsem. Nechtěla jsem, aby si ženy myslely, že takhle vypadá skutečná krása,“ svěřila se Karlie, která v té době studovala feminismus na newyorské univerzitě.

„Byl to jeden z prvních momentů, kdy jsem uchopila svou sílu jako feministka a uvědomila si, že mám možnost volby, ať už jde o mě samotnou, nebo o společnosti, se kterými spolupracuji,“ dodala modelka.

Kloss se zpočátku bála, že kvůli rozvázání spolupráce se značkou přijde o pracovní nabídky nebo svoje postavení ve světě modelingu. Opak byl ale podle ní pravdou. „Čím víc jsem se ozývala a vyjadřovala svůj názor, tím víc respektu jsem si vysloužila. Až teď dokáži stát pořádně zpříma a znám sílu svého hlasu,“ uzavřela.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám