Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zdá se, že tříměsíční dcerka bývalého manžela Britney Spears (42) Kevina Federlina, se potatila. Jako miminko si však nějaké ty špíčky a buclané tvářičky určitě může dovolit, ale její táta, který býval majitelem bezchybného vysportovaného těla, už je na tom o poznání hůř.

Kevin Federline, jenž byl manželem Britney v letech 2004 - 2006, pracoval jako model a profesionální tanečník, před lety však výrazně přibral a s nadváhou se mu dodnes nedaří bojovat. Snaha se mu ale nedá upřít, nedávno byl například spatřen, jak celý zpocený a udýchaný běhá po ulicích Los Angeles.

Malou Jordan Kay, kterou má Kevin s přítelkyní a bývalou volejbalistkou Victorií Price, rodiče v úterý vzali na procházku po Sydney. Roztomilá Jordan v růžovém body nejvíce překvapila svými hustými hnědými vlásky, které tvořily skutečně stylový “rozcuch“, ačkoli se o to nejspíš její maminka vůbec nesnažila.

Federline má kromě Jordan Kay ještě další čtyři děti. S první manželkou Shar Jackson dceru Kori a syna Kaleba a s Britney Spears syny Seana Prestona a Jaydena Jamese.

Reklama

Další články

Načítám