Hlavní obsah
Článek

Zpěvák Milan Drobný (79) to nevydržel a napsal oficiální vyjádření ke kauze sporu s Karlem Gottem (†80), kterou rozpoutala jeho slova o tom, že podle Mistrova dnes již zesnulého řidiče Oldy Havránka (†78) „Ivana mlátí Gotta“. Gott mu pak prostřednictvím své mluvčí Anety Stolzové poslal hodně drsný vzkaz, kde padala slova o lháři, příživnictví, parazitování a zvracení.

Svého někdejšího kamaráda z dětství tak Gott definitivně odepsal, ač se s ním na jaře usmířil pro změnu po jiné kauze, ve které se před lety Drobný pustil do Karlovy manželky Ivany. Tu si Drobný vzal na paškál i ve svém nejnovějším vyjádření...

Gotta mám upřímně rád

Drobnému celá kauza nedá spát. Jeho vyjádření přepisujeme v plném znění. „Toto vyjádření píši pro své kolegy, kteří o našem vztahu s Karlem Gottem moc nevědí, ale i pro normální fanoušky, kterých si stejně vážím jako svých kolegů. Prosím vás, jaká válka s Karlem Gottem, kterého mám upřímně rád a nikdy jsem mu neudělal nic zlého, jen jsem se držel toho, co si ode mně přál. Abych, když se mi něco na něm nebude líbit, abych mu to řekl, že "skočdořiťáků" má kolem sebe dost a mně věří,“ napsal Drobný.

Znám ho ze všech kolegů nejlépe

„Za 60 let vím o něm dost, jak ze školních lavic na konzervatoři, společného účinkování v kavárně Vltava, či v divadle Semafor. Byli jsme spolu denně. Proto si dovolím tvrdit, že ze stávajících kolegů ho nikdo nezná tak dobře jako já. Poznal jsem i jeho báječné rodiče, když jsem u nich někdy přespal, znal jsem hospodyni paní Jandovou, kamarádku jeho maminky, která, po její smrti, byla jeho druhou mámou ještě 40 let. Kamarádský řidič Olda Havránek a v neposlední řadě jeho obrovský fanda a manažer dr. Zítko. Toto složení fungovalo perfektně, i když dr. Zítko zemřel. Nastoupil Franta Janeček a jelo se dál,“ pokračoval ve svém vyjádření Drobný, který se poté pustil do Mistrovy manželky Ivany Gottové (48).

Změny po příchodu Ivany

„První nepokoje začaly příchodem budoucí paní Gottové. Po narození jejich dcery jsem byl přítomen ostré hádce s paní Jandovou, na kterou Karel reagoval, že sám vidím, že takto dohromady to nejde. Na to konto propustil p. Jandovou a zanedlouho i Oldu. Při vstupu paní Gottové na Bertramku všechny Karlovy blízké lidi nahradila svou rodinou z Opavy. Tehdy jsem se do toho vložil, aby to nedělal, že paní Jandová i Olda jsou jeho rodina a bude tam mít převahu lidí, které ještě tak dobře nezná. Odpověděl, že paní Jandová bude mít větší plat, než když byla u něj. Opáčil jsem, že ona není s ním kvůli penězům, ale má ráda, když mohou spolu snídat, kdy má radost z toho, jak mu chutnají její buchty atd.“

Co řekl Olda Havránek, jsem opravdu slyšel

„O Oldovi bylo napsáno již dost a za svým výrokem, co jsem slyšel, si stojím. Když jsem chtěl ještě s Karlem mluvit, přišla ta nemoc. A po ní jsem byl odstřihnut. Karel potřeboval péči, a když se jeho stav zlepšil, náhodně jsem se dovolal, mluvil s ním 7. 12. a viděl jsem, že je na tom lépe, a do novin jsem řekl, že to je nejlepší dárek k mým narozeninám 8. 12.

Načež jsem dostal varování, že nebudu informovat tisk, že jsou od toho jiní. A to začalo takto. Paní Gottová se o Karla opravdu starala a stará dobře (nejlíp placená zdravotní sestra na světě) a dále nastoupila její kamarádka, jako tiskový mluvka. A Karel začal přepisovat nemovitosti.“

Drsný vzkaz nemohl psát Karel

„K tomu jsem ještě Karlovi chtěl něco říct, když jsem se dozvěděl, že jeho manželka zašla za paní Jandovou, které vysvětlila, že už jí Karel nebude platit nic, protože mají dcerky na drahých školách. Tak asi aby z konta 900 miliónů nešlo zbytečně něco jinam. Zrovna tak nějak se vypořádala s první Karlovou dcerou Dominikou. Karel nikam nejde, vše vyřizuje manželka a manažerka v jedné osobě. Proto také neuvěřím, že dopis směřovaný mně, plný urážek, psal Karel, který je gentleman a tohoto stylu by nebyl schopen.

A na závěr, po tom všem, dávám za pravdu svým příznivcům i těm, co mi nefandí, proč jsem se do toho vůbec motal... Na celé věci mě nejvíce mrzí, že nemohu s Karlem mluvit sám - jen my dva, což nebylo možné ani na našem posledním květnovém setkání na Bertramce, a že už tuto příležitost pravděpodobně nikdy mít nebudeme...

Svou reakci na prohlášení Milana Drobného poslala i Aneta Stolzová, mluvčí Karla Gotta:

"Pan Gott, ani jeho manželka Ivana, nebudou na trapnou snahu pana Drobného o další zviditelnění se, nijak mediálně reagovat. Pan Gott jasné stanovisko již vyjádřil, o PR aktivitách pana Drobného si musí novináři i veřejnost udělat již vlastní názor sami."

Na čí straně v celé kauze stojíte?
Na straně Karla Gotta a jeho rodiny
6,1 %
Na straně Milana Drobného
93,9 %
Celkem hlasovalo 1606 čtenářů.

Reklama

Další články

Načítám