Hlavní obsah
Článek

Máte ve svém botníku připravené sněhule pro sebe a svou rodinu, nebo teprve plánujete jejich nákup? Pokud se na nákup teprve chystáte, tak nastal ten správný čas. Nečekejte až napadne hromada sněhu a v obchodech již nic neseženete. Využijte našeho internetového obchodu www.rejnokobuv.cz a nakupte v klidu a v teple domova bez strkanic a zbytečného procházení všech obchodů.

Dámské sněhule

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Radovánky ve sněhu si každý užívá velmi rád, musí být však vhodně oblečen a hlavně obut. Sněhule jsou boty určené do sněhu, odolné vůči nízkým teplotám a vybavené kožíškem. Sněhule se vyrábí z různých druhů svrchních materiálů, mají protiskluzové podešve a nepromokavé membrány jako je např. GORE-TEX, Duo-Tex, TopDryTex apod. Módní sněhule si můžete vybrat v různých barvách, velikostech a značkách v našem e-shopu.

Dámské kozačky

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Dámské kozačky jsou velmi důležitým módním doplňkem každé moderní ženy. Kozačky již nejsou pouze zimní záležitostí, často se nosí i v letních měsících. Luxusní a sexy kozačky jsou symbolem ženskosti. Nabízíme módní dámské boty vhodné pro mnoho příležitostí. Vyberte si dámské kozačky již od 1080,-Kč v různých barvách, velikostech a značkách v našem e-shopu www.rejnokobuv.cz a žádný muž Vám neodolá.

Dámské společenské boty

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Boty na podpatku dokážou každou ženu během chvilky proměnit v princeznu, ale dámské společenské boty se hodí i do zaměstnání, kina, divadla apod. Tak proč nevypadat každý den krásně? Módní společenské boty již od 499,-Kč si můžete vybrat v různých barvách, velikostech a značkách v našem e-shopu. Nabízíme módní dámské boty vhodné pro mnoho příležitostí.

Dámské sněhulky ELITE MARGE 70104 NOIR

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Značku Elite Model's Fashion prezentuje mnoho známých modelek jako je Linda Vojtová, Leah Dewavrin, Gisele Bündchen, Linda Evangelista, Vanessa Hessler, Michaela H, Naomi Campbell a samozřejmě spousta spokojených zákaznic po celém světe. Tato značka je také používaná na přehlídkách světoznámých módních domů např. Yves Saint-Laurent, Louis Vuitton, Prada, Versace, Chanel, Dior a L Oréal.

Dětské sněhule

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Sněhule jsou velmi praktické boty, které jsou určené do rozbředlého a blátivého sněhu. Nabízíme dívčí a chlapecké sněhule již od 660,- Kč vhodné na procházky do města i na hory. Módní teploučké sněhule si můžete vybrat v různých barvách, velikostech a značkách v našem e-shopu. Nabízíme módní dětské značkové boty vhodné pro mnoho příležitostí.

Další články

Načítám