Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Dnešní večírek francouzské značky šampaňského si na filmovém festivalu v Karlových Varech nenechá ujít ani Filip Renč (58), kterého na opulentní akci doprovodí jeho žena. Matka jeho dcerky Sofie nepodcenila přípravy a svěřila se do rukou Natali Ruden (53).

Sympatická herečka si vybrala několik modelů na autorské módní show kolekce Eden a v jejím butiku si pak vybrala své favoritky. „Mám vybrané jedny večerní šaty, chystáme se s manželem na jeden večírek,” svěřila se nám na poslední zkoušce šatů herečka, která si hodlá chvíle na festivalu užít. „Moc se těším, že budeme mimo jiné chodit i na filmy,” řekla nám.

Manžele čeká v Karlových Varech také projekce filmu Requiem pro panenku, která proběhne v rámci retrospektivy filmů devadesátých let. „Film mého manžela jsem znala doteď jen z televize a nyní ho uvidím i na velkém plátně,” upřesnila Marie.

Vůbec poprvé Marie opustí svou dceru, která se narodila předloni na Štědrý den, na tak dlouhou dobu. „Bude hlídat moje maminka. Ona je velmi veselá, má ráda společnost, a tak si myslím, že to zvládne,” říká Maruška.

S výběrem vhodného modelu pomáhal i manžel Filip Renč, který dlouho sleduje návrhářčinu tvorbu. „Natali Ruden má světový šmrnc. Líbí se mi její věci. Já budu vedle své ženy vypadat jako hadrový panák. Pánská móda je strašně nudná, sako, kalhoty, bílá košile a lakýrky,” svěřil se nám během zkoušky šatů známý filmař. „Šaty mají zakrýt nedostatky na těle a vyzdvihnout přednosti. Maruška má výbornou postavu, takže si může obléknout pytel od brambor a pořád bude vypadat dobře,” chválil manželku Filip Renč.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám