Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Tenistka Lucie Šafářová (37), která nedávno ukončila úspěšnou kariéru, po boku hokejisty Tomáše Plekance (41) celá září.

Zamilovanost z ní jenom čiší a je vidět, že je s Tomášem moc šťastná. Zatímco jindy touhle dobou by už hrála slavný Wimbledon, teď má konečně čas na koníčky a společně strávené chvilky nejen s Tomášem, ale i s rodinkou a kamarády.

Lucie Šafářová vyrazila s neteří a Tomášem Plekancem na výlet.

Šafářová si tak vyrazila do kavárny s kamarádkou, tenistkou Andreou Sestini Hlaváčkovou, která čeká miminko. Usměvavé dámy se v dobré náladě ládovaly lívanci.

"Tak jsme ty kurty vyměnily za lívance a kavárnu. Krásný pokec a budoucí mamince to moc sluší," nechala se na Instagramu slyšet Šafářová, jež o víkendu pro změnu vyrazila na výlet po vlastech českých se svou neteří a Tomášem.

„Parádní víkend po našem krásném Česku! Praha-Prachovské skály-Křivoklát,“ tetelila se blahem tenistka, jež má konečně čas na všechno, na co během náročné sportovní kariéry nebyl vůbec čas.

Reklama

Další články

Načítám