Hlavní obsah
Článek

Během karlovarského filmového festivalu proběhlo i setkání bývalých a současných playmate v místních kasinu. Na dobu, kdy pro pánský časopis pózovala nahá, vzpomínala i moderátorka Gabriela Partyšová (45). Ta dorazila v doprovodu návrhářky Zuzany Lešák Černé, která jí k této příležitosti ušila šaty. Sama si ze zbytku látky vytvořila top, tedy spíš podprsenku. Kdyby ji uvázala méně pevně, mohla skončit jako Gábina před lety.

"Tenkrát mi bylo pětadvacet, byla to až třetí nabídka, na kterou jsem kývla pod podmínkou, že si sama vyberu fotografa. Byl jím Robert Vano a byla jsem zvědavá, jak ztvární ženu, protože zásadně fotil nahé muže. Fotili jsme na statku a vzpomínám na to velmi ráda," vyprávěla nám.

Na focení by si troufla i teď. "Musela by to ale být nějaká obdobná situace, že by přišla zajímavá nabídka. Už je mi asi čtrnáct dní jednačtyřicet, ale Jana Švandová fotila pro Playboy ještě ve vyšším věku, tak vlastně proč ne. Ještě mám čas," smála se Gábina, která má teď lepší postavu než jako dvacítka.

"S figurou jsem spokojená, nestěžuju si. I vykojená prsa po Kristiánkovi se mi spravila, ani jsem nemusela na žádnou plastiku a mám, řekla bych, pěkné plné trojky," uzavřela Gábina, která sice do Karlových Varů přijela na dámskou jízdu, ale prozradila, že po druhém rozvodu je v jejím životě opět nový muž.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám