Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Už během porotcování poslední řady soutěže MasterChef Česko 2019 provokoval svým vzhledem. Kromě rebelské dlouhé hřívy, českých designových hodinek a obuvi vynikal talentovaný šéfkuchař také svým tetováním. Na televizní obrazovce ukázal Přemek Forejt (32) samozřejmě jen malou část permanentních kreseb na kůži. Nedávno ale ukázal víc, když prostřednictvím svého profilu na sociální síti Instagram zveřejnil fotky z dovolené.

Tu strávil Forejt na surfu, konkrétně krotil vlny na západním pobřeží Francie. „Odjel jsem na surf... A fakt mě to baví,” komentoval jednu z fotek Přemek. Je tedy vidět, že kuchař nežije jen chodem své olomoucké restaurace.

Na své dovolené se Přemek potkal s další televizní kuchařskou hvězdou Kamu, která zde tráví čas s partnerem. „S Kamu a Robiem jsme se náhodně potkali v Hossegoru a dokonce měli chatku vedle sebe. A pořádně jsme si to užili! Dobrý počasí, vlny a pohodový večery u grilu a dobrýho jídla. A mimo to, že jsou tihle dva totální blázni, dělají boží knížky. Cestují po světě a sbírají super tipy a recepty od místních,” komentuje Forejt setkání s kolegyní.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám