Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herečka Gwyneth Paltrow (51) na péči o tělo založila dokonce podnikání. Nejen na svém blogu Goop pravidelně informuje o kosmetických trendech a fitness rutinách, které právě zkouší. Ale přesto, že do sebe investuje měsíčně zhruba 400 tisíc korun, je jedna část těla, se kterou herečka momentálně není spokojená.

„Po měsících tréninků jsem se prošla kolem zrcadla nahá a pomyslela si, že to nemůže být můj zadek. V tuhle chvíli opravdu není ideální. Zrovna jsem se vrátila z Itálie, kde jsem se prasila těstovinami,“ svěřila se podle The Sun herečka někomu ze známých.

Herečka, která pravidelně cvičí s trenérkou celebrit Tracy Anderson, se nechala už v minulosti slyšet, že ze své přísné diety občas sleví a dá si bagetku, sýr či víno.

Hvězda Iron Mana o své tělo pečuje ale nejen zevnitř, každý týden dochází na kosmetiku a holistické zákroky. Měsíčně si pak také dopřává Reiki masáže, které redukují stres, dále vitaminové terapie a lymfodrenáže, dvakrát ročně pak dochází na laser a další zákroky, které ji udržují mladistvou. Lze tedy předpokládat, že i na svém pozadí Paltrow dozajista zase zapracuje.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám