Hlavní obsah
Článek

S herečkou Vlastinou Svátkovou (42) jsme si povídali během Přípitku pro dobrou věc pro nadaci Hledáme rodiče, kterou podporuje její kolegyně Jitka Schneiderová (51). I pro Vlastinu je tohle téma citlivé, protože sama má tři malé kluky.

Sama si do Varů mohla vyrazit díky tatínkům svých dětí. "Starší dva synové jsou přes léto střídavě na týden u jejich tatínka a u mne, takže teď jsou u něj. A nejmladšího má manžel v Mostě, odkud pochází a je tam u svých rodičů," vysvětlila.

Vlastina velkou rodinu zvládá i přes náročnou hereckou práci a psaní knížek. "Důležité je to nepřehánět, nehrotit a nebrat to zase tak vážně. A hlavně si uvědomit, že nemůžete být dokonalá, jinak byste se zbláznila," míní.

Nebránila by se ani dalšímu potomkovi, to už by si ale počkala. "Teď říkám, že ne. Může se to stát, že až se bude blížit nějaký věk, děti už budou velké a mně se zasteskne po tom hektickém období," nevylučuje čtvrtého potomka herečka, která právě dotočila film Můj příběh, který bude mít premiéru v listopadu. V srpnu točí další film a v září seriál.

Hned z Varů vyrazila Vlastina na dovolenou. Ale zatímco festival přežila bez ztráty kytičky, cestou do Turecka zkolabovala.

"Aniž jsem tomu tureckému doktorovi stihla cokoli říct, píchl mi do zadku nějakou látku na uvolnění dýchacích cest, svalů a myslím, že i močáku, takže jsem dnes za 200 euro krásně zfetovaná a v podstatě šťastná, protože je mi všechno jedno, i to, že jsem sem letěla včera rovnou z Varů, jehly vyměnila za zimní čepici a šálu na dutiny, s rouškou a jebákem na čele. Jo a dal mi i antibiotika. Jsou v tureckém znění bez titulků. Dovolená může začít," oznámila na Instagramu u fotografie s manželem.

Reklama

Další články

Načítám