Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Slovenská herečka a porotkyně Talentu Diana Mórová (54), o které kolovaly drby, že má poměr s ženatým Jakubem Prachařem (40), je i rok před padesátkou pěkná kočka!

Postavu má pořád jako lusk, a tak není divu, že se nebála zvěčnit v plavkách na titulní straně slovenského magazínu Madam Eva.

Diana Mórová se ukázala v plavkách.

Mórová je podle svých slov stále nezadaná, ale o nápadníky jistě nemá nouzi. S Jakubem Prachařem se jí prý skvěle pracuje, ale že s ním měla poměr, považuje za nesmysl.

„On mi vždy rád nakládá. Je zlatíčko, on může všechno. Vždy mě rozesměje, udělá mi dobrou náladu, a to je důležité. Ví, že mu to vrátím, a tak se dobíráme,“ řekla nedávno v časopisu Šarm s tím, že ji nezajímá, co se řeší za fámy v Česku.

Jakub Prachař je momentálně pracovně na festivalu v Karlových Varech, zatímco jeho žena Agáta (38) odpočívá s dětmi na chalupě. Ještě předtím byla Agáta se svou maminkou Veronikou Žilkovou (62) a dětmi v Izraeli, odkud zveřejňovala jednu sexy fotku v plavkách za druhou.

Třeba jim delší odloučení nakonec prospěje a manželskou krizi překonají.

Reklama

Další články

Načítám