Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Hrdinka reality show Vem si mě Barbara Kautmannová konečně prožívá hezké časy. Barbara sice před lety show vyhrála a milionář Michal Červín (53) si ji vybral, zplodili spolu i dceru Rozárku, ale happyend jejich příběh neměl. Michal skončil v base a Bára jako matka samoživitelka.

Už pár měsíců jsme občas zaslechli, že má Bára novou lásku. Společně jsme nový pár potkali už v O2 aréně na premiéře nového Vivaldiana Michala Dvořáka. To ale ještě nechtěli, abychom jejich vztah oficiálně prezentovali. Nyní spolu pár vyrazil do Karlových Varů, kde se společně prošli po červeném koberci jednoho z největších večírků.

Novým partnerem Kautmannové je filmař a producent Petr Keller. Holohlavý padesátník se sympatickým úsměvem je rozvedený a také má z bývalého vztahu děti. "Jsme spolu přesně čtyři měsíce a pět dní," má to dvojice přesně spočítané díky Bářině dceři Rozárce. S novým maminčiným partnerem už se poznala, vychází s ním prý dobře. Bára a Petr už mají za sebou i první dovolenou, se společným bydlením ale ještě čekají.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám