Hlavní obsah
Článek

Filmový festival v Karlových Varech si nenechal ujít ani Jakub Prachař (40), o němž se teď píše hlavně v souvislosti s manželskou krizí, kterou prožívá s Agátou Prachařovou (38).

Ta se po jeho boku objevila ve Varech loni, ale tentokrát vzhledem k domácí situaci přijel Jakub na festival sám. Plní si zde především pracovní povinnosti, a tak nechyběl na tiskovce nového vánočního filmu Šťastný nový rok, kde si zahraje společně s Jiřím Bartoškou, (77) či slovenskou hereckou hvězdou Emílií Vášáryovou.

Agáta Prachařová byla loni ve Varech s manželem Jakubem

Agáta mezitím zvolila pohodu na chalupě s dětmi a babičkami, kde se na rozdíl od Varů nemusí každý den líčit a vybírat garderobu. Na Instagramu se tak pochlubila snímkem bez make-upu, na kterém vypadala nadmíru spokojeně.

„Léto na chalupě, to miluju,“ tetelila se blahem. Z někdejší divošky je teď zkrátka maminka, jež dává přednost klídku v přírodě. Tytam jsou časy, kdy měla do Varů kvůli skandálu s expřítelem Mirkem Dopitou, jenž napadl turistu, který je fotil, zakázán vstup od Jiřího Bartošky. Teď už by sice na festival mohla, ale nechce.

Reklama

Další články

Načítám