Hlavní obsah
Článek

Iva Kubelková (46) poprvé pustila svoji dceru Natálku do světa modelingu. Natálie Jirásková brzy oslaví patnácté narozeniny a má za sebou první módní přehlídku. A sklidila obrovský aplaus. Natálka po Ivě zdědila nádhernou tvář a křivky modelky. Je jasné, že o téhle slečně ještě hodně uslyšíme.

"Přišlo to, přichází to s vhodnými příležitostmi, které jsou, myslím, přímo úměrné věku. Za pár měsíců bude Natálce patnáct, hrozně si to chtěla vyzkoušet," řekla Super.cz Kubelková.

"Měla jsem dvě možnosti, buď jí to budu zakazovat, nebo ji v tom podpořím a budu to jistit zezadu. Rozhodla jsem se pro druhou možnost," vysvětlila Iva na charitativním odpoledni pořádaném luxusní značkou francouzského šampaňského.

V tentýž večer čekala Natálku modelingová premiéra na přehlídce Beaty Rajské. Kubelková zatím netuší, jak bude kariéra modelky u její dcery pokračovat.

Do zahraničí ji zatím pustit nechce. "Je to přehlídka v Karlových Varech, neletí do New Yorku. Tam teď určitě ne, to je ještě brzy," směje se Iva, která už ví, že bude muset dceři vybrat dobré agenty.

"Myslím, že je důležité vybrat dobře agenturu. Budu se snažit být co nejopatrnější, poradit jí. Aby měla zázemí agentury, která je spolehlivá, děvčatům se věnuje a je na rodinné bázi," vysvětluje Kubelková.

"Mám pro ni už nějaké nabídky, ale nechci to uspěchat. Je potřeba, aby si sama přišla na to, jestli je to opravdu to, co chce dělat," dodala.

Reklama

Další články

Načítám