Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Ve zlaté róbě se zlatými doplňky zářila na zahájení karlovarského filmového festivalu jako slunce, jemuž se předtím vystavovala na horách, a tak byla krásně snědá.

Nás ovšem zajímalo, jak to modelka Nikol Švantnerová (31), která zde byla i v roli reportérky módní televize, dělá, že jí není vidět jediný neopálený proužek od bikin.

Nikol je totiž tváří firmy na plavky, letos už byla mnohokrát u moře a hodně ráda se opaluje. "Je to docela logisticky náročné. Ale střídám různé střihy, aby se pokaždé opalovala trochu jiná místa. Nikdy nevím, jaké si budu muset obléknout šaty třeba na přehlídku a bylo by nepříjemné, kdybych měla bílý proužek od zavazování na zádech, natož kolem krku nebo v dekoltu," vysvětlovala.

Tak složité by to být nemuselo, kdyby se opalovala nahoře bez. To ovšem nemá doma povoleno. "Přítel to nemá rád. Nejde o to, že bych se takhle nemohla opalovat, jen když jsme spolu. Ale vadilo by mu, kdyby mě okukovali ještě nějací další lidé. A to by třeba v Egyptě, kde jsme společně byli naposledy, nešlo jinak," upřesnila.

Reklama

Další články

Načítám