Hlavní obsah
Článek

Mezi dámami, které oslňovaly na červeném koberci na zahájení karlovarského filmového festivalu, byla i seriálová hvězda Markéta Plánková (46), kterou můžeme pravidelně vídat v seriálu Krejzovi. Právě tohle natáčení jí brání v tom, aby v lázeňském městě setrvala déle.

"Můžu tady být jenom do neděle, protože pak mě čeká zase každodenní natáčecí práce. Dotáčíme posledních deset dní Krejzových. Takže se těším, že uvidím aspoň pár filmů. Vybrala jsem si anglický film Yesterday a určitě chci vidět Spalovače mrtvol, který byl zrestaurovaný do digitální podoby," prozradila svoje festivalové favority.

I ona by si ráda ve filmu zahrála. Zatím ale nemá štěstí. "Po natáčení Krejzových už mám volno, takže jsem otevřená nabídkám všech režisérů, kteří by mě rádi ve svých projektech viděli," smála se Markéta, která na zahájení festivalu zvolila róbu od návrhářky Josefíny Bakošové, kterou si oblíbila i do svého civilního šatníku. V těch už ovšem chodí bez líčení. "Když nejde o slavnostní příležitosti, jsem radši "nude"," uzavřela.

Reklama

Další články

Načítám