Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Kdo pravidelně sleduje Události na České televizi, nemohl si nevšimnout, že byla Daniela Písařovicová (45) na dovolené. Moderátorka během hlavního zpravodajského bloku předvedla velmi výrazné opálení. Maskérky a následně kameramani měli jistě co dělat, aby během vysílání diváci neviděli na obrazovkách jen oranžový flek.

„Mám hodně pigmentu a velmi dobře přijímám sluneční paprsky. Na svou obranu ale musím podotknout, že jsem se na sluníčku válela jen tři dny. Jinak jsme hodně cestovali,” hájila se moderátorka, která to prý s opalováním nechtěla přehánět. Stejně ale její bronzová barva kůže diváky zaujala. „Někdo mi dokonce napsal ‘Vysílá TV Havana’,” smála se Daniela.

Několika poznámek se Daniela dočkala i od kolegů. „Někdo v legraci prohlásil, že se mnou odmítá vysílat, jelikož vypadá jako ředitel vápenky, tomu rozumím. Já jsem se ale mazala celou dobu krémem s faktorem padesát,” krčí rameny Daniela.

Písařovicová strávila během třítýdenní dovolené krásné chvíle v New Yorku, Mexiku a na Kubě. „Během jednoho zátahu jsme načerpali tolik zážitků. Když jsme končili dovolenou na Kubě, tak mi připadalo, že začátek cesty v New Yorku se odehrál snad před půl rokem,” vzpomíná na dovolenou snů Daniela, která cestovala s kamarády. „Připojila jsem se ke skupině, která to měla takto skvěle naplánované. Navíc mi to moje pracovní možnosti dovolily,” říká.

"Ještě mám dva týdny volné, tak přemýšlím, co bych mohla podniknout. Určitě bych chtěla ještě někam na válecí dovolenou k moři s knížkou. Chystám se do hor do Harrachova, na což se taky moc těším,” říká Daniela Písařovicová.

Reklama

Další články

Načítám