Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Legendární zpěvačka Tina Turner, která za pár dní oslaví již 72. narozeniny, se poslední dobou stále objevuje po boku svého snoubence Erwina Bacha. V těchto dnech si zamilovaná dvojice užívá pobytu v Benátkách. Zpěvačka přezdívaná rocková babička, která je známá nejen svým typicky „nakřáplým“ hlasem, ale také dokonalýma nohama, má vedle Bacha téměř vždy úsměv od ucha k uchu a evidentně šťastná s ním byla i na typicky benátské projížďce gondolou mezi malebnými domky a památkami.

Turner však rozhodně nezanevřela na společenské dění a po plavbě na gondole zamilovaná dvojice s několika přáteli vyrazila do místního podniku Harry’s Bar. Šmrncovní Tina přitom na svůj věk ve skvěle střiženém šedém kabátě, s perfektním make-upem a mladistvým účesem rozhodně nevypadala.

Interpretka slavného hitu Golden Eye ke stejnojmenné bondovce z roku 1995 má své nohy, které byly údajně jedny z nejkrásnějších na celém světě, pojištěny na několik miliónů liber. Jejích alb a singlů se po celém světě prodalo okolo neuvěřitelných 180 miliónů kopií, je držitelka několika cen Grammy a svého času zároveň také rekordu v počtu návštěvníků na koncertě. Ten její v Rio de Janeiru v roce 1985 totiž vidělo 182 tisíc diváků. Turner až o několik let později na stejném místě porazil Paul McCartney.

Související témata:
Gondola

Reklama

Další články

Načítám