Hlavní obsah
Článek

Po osmi letech opouští Lucie Vondráčková (44) zemi, kam se přestěhovala za svým stále ještě manželem Tomášem Plekancem (41). Vzhledem k tomu, že na svém instagramovém účtu sdílela informace o tom, že už balí kufry a dnes vyšla najevo informace, že její synové už jsou v České republice s jejich otcem, čelila otázkám, kdy se vrátí ona. Na to Super.cz odpověděl její právní zástupce JUDr. Petr Machálek.

"Paní Lucie Vondráčková se bude vracet do České republiky v nejbližších dnech, nicméně se nebude vyjadřovat ke své současné rodinné situaci z důvodu ochrany svých nezletilých dětí. Po návratu se vrátí k životu v Praze a bude se věnovat péči o děti a své práci. Až se v klidu přestěhuje a postará o děti, ráda se s fanoušky a veřejností podělí o své pracovní plány."

Z příspěvků, které Lucka na sociálních sítích sdílí, je znát, že zemi javorového listu opouští s těžkým srdcem. Její manžel už delší dobu žije spokojený rodinný život s novou partnerkou Lucií Šafářovou (37), se kterou přidává i zamilované fotky na sociální sítě.

Reklama

Další články

Načítám