Hlavní obsah
Článek

Je jí teprve dvaadvacet let a už se stala závislou na zvětšování svých rtů. Svou touhu po skutečně plných ústech Kristina Rei z Ruska dotáhla tak daleko, že dnes vypadá jako napuchlý kačer a z krásné dívky, kterou dříve bývala, se sama znetvořila v odpudivé silikonové monstrum, které může ideálně sloužit jako odstrašující příklad.

Na silikonových implantátech, které se aplikují pomocí injekce, se mladá Ruska stala závislá v 19 letech. Přestože sama dříve mívala rty úplně akorát, rozhodla se vypadat jako kreslená postavička Jessica Rabbit, ta ovšem své rty zdaleka neměla tak obrovské jako nyní Rei, která si během tří let do rtů nechala aplikovat na 100 injekcí. Ty ji vyšly na více než 100 tisíc korun.

Mladá žena z Petrohradu přiznala, že se na silikonu stala závislou a že se její touha po podobě k Jessice Rabbit postupně změnila v chtíč mít největší rty na světě, a to i přesto, že sklízí na svou novou vizáž převážně kritiku. To ji však nijak netrápí: „Myslím, že vypadám skutečně dobře a dělá mě to šťastnou,“ dodala Rei.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám