Hlavní obsah
Článek

První večer v Karlových Varech strávila Julianne Moore (63) nejen ve společnosti své rodiny a přátel, ale také organizátorů Mezinárodního filmového festivalu v Karlových Varech. Po boku prezidenta festivalu Jiřího Bartošky vyrazila na večeři do oblíbené restaurace Embassy.

Nebylo hvězdy karlovarského festivalu, která by tam nebyla a nepochutnala si na vyhlášené kachně, husím stehýnku nebo místních kynutých knedlíkách. Jana Švandová tady pravidelně slavila narozeniny a bez rezervace si nesednete ani přes den na zahrádce. Tahle restaurace je ve Varech v době konání festivalu jednoduše kultovní.

Na první večer v rozpáleném městě zvolila dlouhé černé šaty s volány, které jí neskutečně slušely. Neváhala se zastavit u fanoušků a rozdat i pár podpisů.

Julianne si z rukou prezidenta Jiřího Bartošky (77) převezme Křišťálový globus za mimořádný umělecký přínos světové kinematografii. Na festivalu spolu s manželem, scénáristou a režisérem Bartem Freundlichem, představí snímek After the Wedding, jenž měl premiéru na festivalu Sundance.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám