Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herečka Pamela Anderson (56) před pár dny nejenže na sociálních sítích oznámila rozchod s fotbalistou Adilem Ramim (33), ale také jeho důvod. Expřítele veřejně obvinila z nevěry a nazvala jej „ulhaným monstrem“.

Když se tedy hvězda Pobřežní hlídky ve středu objevila na losangeleském letišti v šedém tričku s nápisem „pravda“, vzhledem ke slovům, která Ramimu ve zmíněném prohlášení na internetu adresovala, fanoušci nepochybovali, že jde o další vzkaz expartnerovi.

Možná ano, zároveň však šlo o vyjádření podpory jejímu příteli, zadrženému zakladateli serveru WikiLeaks Julianu Assangemu. Fotku v tričku pořízenou v autě cestou z letiště Pamela označila profilem WikiLeaks a sdílela na Instastories.

Juliana Assangeho USA v dubnu obvinili z průniku do počítačů amerického ministerstva obrany, později přibyla obvinění z dalších téměř dvou desítek trestných činů, podle nichž Assange ohrozil národní bezpečnost Spojených států. 11. dubna byl v Londýně, v budově ekvádorského velvyslanectví, zatčen britskou policií.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám