Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Moderátorka Divošek na Primě Andrea Antony, kterou znáte pod dívčím jménem Košťálová, toho stihla v létě už dost. Vdala se a nafotila odvážné snímky pro pánský časopis. Focení samozřejmě musel její partner schvalovat. Svatbu to ale rozhodně neohrozilo.

"Focení probíhalo asi měsíc před svatbou, schvalování muselo od snoubence být. Zeptala jsem se, musel to trošku zpracovat, ale pochopil, že to je příležitost, které by byla škoda nevyužít," řekla Super.cz Andrea.

I když vnady ukázala, extrémní nahotu v časopise nenajdete. "Fotky byly hodně stylizované. Dopředu jsem nastavila, co tam může a nemůže být. Nahota tam je, ale v omezeném režimu. Nechtěla jsem nejen kvůli manželovi, ale i kvůli své moderátorské práci ukázat úplně všechno," vysvětluje.

Ze začátku bojovala se studem. "Ze začátku jsem měla trošku problém, bylo tam třeba dvacet lidí. A i když na těch fotkách toho není tolik vidět, lidé, co tam pobíhali, toho viděli dost. Byla hodně zima, nějaký rumíček padl. Musela jsem si prostě říct, že jsem modelka a modelky se nestydí," dodala.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám