Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Jednadvacetiletého Martina Careva jen na Instagramu sleduje přes 550 tisíc fanoušků a patří k největším influencerským hvězdám. A také mezi muži k největším fešákům. A světe div se, tenhle blonďák nemá partnerku.

"Nemám přítelkyni, jsem nezadaný," přiznal Super.cz na akci bojující proti šikaně s názvem Neboj se říct. Martin akci moderoval a sám má se šikanou na sociálních sítích zkušenosti.

"Na sociálních sítích mi lidi říkají, co si o mě myslí, jak bych měl vypadat, co bych měl dělat. Ten tlak je tam hodně cítit.  Mám na Instagramu přes půl miliónu lidí, kteří denně sledují můj život. Je to až schizofrenní, půl miliónu hlasů, co vám pořád něco říkají. Sám jsem našel největší pomoc u blízkých přátel a rodiny a chtěl bych, aby další lidi věděli, že je dobré se svěřit. Proto je mi tento projekt blízký," vysvětluje.

Sám přestal číst reakce. "Přestal jsem číst komentáře a zprávy. Začal jsem víc žít v realitě než v té virtuální a myslím si, že se mi to docela daří. Od té doby co jsem si to na začátku roku řekl, můj pocit vnitřního štěstí roste," dodal.

Reklama

Další články

Načítám