Hlavní obsah
Článek

Není tajemstvím, že modelka Amelia Gray Hamlin (18), dcera slavné herečky Lisy Rinny a Harryho Hamlina, trpěla v dospívání poruchou příjmu potravy. Když problémy rodina reflektovala v reality show Paničky z Beverly Hills, mnozí je dokonce kladli za vinu přímo Lise.

Je to ale více než rok, co se mladá hvězda zotavila a o poruše se nyní rozpovídala pro časopis Glamour. Paradoxně jí prý nejvíc pomohlo, když se s problémem svěřila veřejně.

„Myslela jsem na všechna ta děvčata, která mě sledovala a komentovala moje příspěvky a uvědomila jsem si, že nechci, aby sledovala lži. Nemohla jsem dopustit, aby se malé holčičky nebo chlapci dívali na moje tělo a mysleli si, že procházím normálním vývojem. Nemohla jsem se skrývat za foťákem nebo kamerou,“ popsala Amelia, proč začala hovořit o své poruše veřejně.

Navíc přiznala, že kdyby se nesvěřila světu, pravděpodobně by se jí anorexie vrátila. Dodala, že její největší oporou je právě její matka Lisa. A kdyby mohla (nejen) mladým lidem dát jedinou radu, zněla by: „Nekomentujte těla ostatních.“

„Nikdy nevíte, čím dotyčný prochází. I když něco myslíte jako kompliment, nevíte, co to může spustit. Upřímně si myslím, že spoustě problémů by se předešlo, kdyby lidé byli víc opatrní s tím, co říkají,“ dodala na závěr.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám