Hlavní obsah
Článek

Alanis Morissette (45) čeká třetího potomka, a i když má buben jako hrom, stále řádí na pódiu. Zpěvačka se nyní otevřela v rozhovoru pro časopis Self a mimo jiné přiznala i několik samovolných potratů. Maminka Evera (8) a Onyx (3) si vždy přála velkou rodinu, ale byly doby, kdy se bála, že se jí sen nesplní.

„Mezi Everem a Onyx bylo několik marných pokusů. Vždycky jsem chtěla tři děti, ale pak se objevily komplikace a několikrát jsem potratila, takže jsem si nemyslela, že to bude ještě možné,“ svěřila se kanadská hvězda.

Alanis přiznala, že se v tom období honila za svým zdravím a zkoumala ho ze všech úhlů. To zahrnovalo rozsáhlé krevní testy, zotavení z traumat, nekonečné schůzky s lékaři a porodními asistentkami, další testy, operace a vyšetření. Období sama popsala jako bolestivé a plné ztrát.

Také se svěřila s tím, že po obou dětech trpěla poporodními depresemi. První trvaly rok, zpěvačka si totiž myslela, že jsou to obyčejné deprese, kterými trpěla už v minulosti. Po druhém porodu vyhledala pomoc po čtyřech měsících.

Zbožné přání mít tři děti se hvězdě ale nakonec splní a v březnu letošního roku s manželem Mariem Treadwayem oznámili, že čekají miminko.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám